• Openingstijden : maandag t/m vrijdag van 8:30 uur tot 17:00 uur

Over ons

Over Tripolis Insight.

Tripolis Insight is een jonge, dynamische organisatie. Wij hebben één duidelijk doel: Jij doet waar je goed in bent en wij doen de rest! Dit doen wij door het bieden van allround advies en hulp!Wat omschrijft ons

Proactief

Onze focus ligt niet alleen op het nu, maar ook op de toekomst. Wij zien onszelf daarbij als het team om de ondernemer. Als jij een pitstop wilt, staan wij voor je klaar. Tegelijk geloven we dat voorkomen beter is dan genezen. Daarom vertellen we het jou ook wanneer wij denken dat een pitstop nodig is. Zo zorgen we ervoor dat jouw zaken niet alleen vandaag, maar ook over 10, 20 of 30 jaar fiscaal, juridisch en strategisch goed geregeld zijn. Van go with the flow naar riding the wave.  

Ontzorgen

Wij staan niet achter, maar naast je. Door ontzorging en begeleiding vanuit Tripolis Insight én vanuit de Community kan ondernemen ook rust met zich meebrengen. Samen zetten we uiteen wat jij als ondernemer wilt bereiken en hoe je dit realiseert in de snel veranderende wereld. Zo ontstaat er een duidelijk plan waarop jij je kunt focussen. Alle andere zaken, zoals administratie, personeelszaken en juridische vraagstukken, regelen wij.  

Allround

We ontzorgen op allerlei gebieden, die normaal gesproken in verschillende markten zijn ondergebracht. Tripolis Insight is alles in één: boekhouder, accountant, jurist en strategisch adviseur, maar ook: sparringpartner, coach en vriend. Gebaseerd op de filosofie: betaalbaar advies voor iedereen, tegen een vaste prijs. Samen staan we sterk.  

Innovatief

Onze allround ervaring en deskundigheid combineren we met een sterke innovatiedrang. Wij geloven in de kansen die nieuwe technologieën bieden. Daarom zijn wij voortdurend opzoek naar nog betere (geautomatiseerde) oplossingen. Niet alleen voor ons eigen platform, maar ook voor jouw specifieke behoefte. Samen zoeken we naar de beste geautomatiseerde oplossing voor jouw interne organisatie.  


Community

Tripolis Insight vormt een community: één plek waar al onze ondernemers samen komen en ervaringen delen. Zo kun je profiteren van elkaars kennis en netwerk. We organiseren verschillende evenementen en kennissessies, die waarde toevoegen aan jouw onderneming.