• Openingstijden : maandag t/m vrijdag van 8:30 uur tot 17:00 uur

Tripost

Gejaagd wild: groot aandeelhouders en vermogenden

Gejaagd wild: groot aandeelhouders en vermogenden

Ik heb de eigenaardige gewoonte om ’s avonds voor het slapen gaan nog wat rond te zappen in actualiteitenprogramma’s. Wel met een glas wijn nabij, dat verzacht de pijn. Als je dan stuit op een Kamerdebat met mijnheer Paternotte op het spreekgestoelte dan is de nachtmerrie nabij.

Arbeidsschaarste bestaat niet?!
24-06-2022 Emmy 0

Arbeidsschaarste bestaat niet?!

Vraag de gemiddelde ondernemer naar de grootste uitdaging van dit moment en het heeft gegarandeerd te maken met de arbeidskrapte. Denk aan de situatie in Schiphol, tunnels die sluiten en horecabedrijven die na een zware coronaperiode evengoed besluiten om een aantal dagen te sluiten.

Communie

Communie

Het lopende schooljaar van onze jongste stond in het teken van de Eerste Heilige Communie. Traditioneel is dat voor kinderen van groep 4 van de basisschool. Natuurlijk moet de school dan wel een katholieke achtergrond hebben. De school werkt nauw samen met de kerk. Van de ongeveer 50 kinderen in groep 4 deden er 15 mee. Dat is natuurlijk bijzonder weinig, maar toch meer dan het jaar ervoor. Die kinderen hadden pech, want hun communie viel in het coronawater. Maar niet getreurd, ze mochten er dit jaar bij zijn.