• Openingstijden : maandag t/m vrijdag van 8:30 uur tot 17:00 uur

Tripost

Even voorstellen...
19-10-2023 Klaartje 0

Even voorstellen...

Mag ik mij even voorstellen? Mijn naam is Klaartje van Eck-van der Meij en sinds kort mag ik onderdeel uitmaken van het Tripolis Team. Ook in deze toch wel drukke tijd, kreeg ik een warm welkom van iedereen die werkzaam is bij Tripolis.

Even voorstellen…

Even voorstellen…

Mijn naam is Jos Alma. Ik ben 44 jaar geleden geboren in Uden. Ik ben getogen in het kleine Vorstenbosch en woon met vrouw Aukje, dochter Emma, zoon Thomas, hond Bo en kat Kevin in het prachtige Veghel. Een echte Brabander dus.

Fiscale aandachtspunten bij werknemersparticipaties
19-10-2023 Jenny 0

Fiscale aandachtspunten bij werknemersparticipaties

Enige maanden geleden schreef Rob in zijn column over werknemersparticipaties en hoe deze zouden kunnen bijdragen aan het personeelstekort. Wij zijn van mening dat het betrekken en belonen van belangrijke medewerkers bijdraagt aan het succes en de groei van een onderneming. Daarom vandaag een kleine verdieping in enkele belangrijk fiscale aandachtspunten bij werknemersparticipaties.

Thuiswerkende grensarbeiders
19-10-2023 Jenny 0

Thuiswerkende grensarbeiders

Sinds een niet nader te noemen pandemie is het thuiswerken omarmd binnen onze samenleving. En hoewel in mijn persoonlijke beleving er niks leuker is dan samen werken op kantoor, werkt een groot deel van onze bevolking een of meerdere dagen vanuit huis. En ja als werkende moeder is het soms handig dat je thuis kunt werken als er weer een onverwachte studiedag is of je kinderen ziek zijn op momenten die nooit uitkomen.

Hypotheekrenteaftrek
19-10-2023 Barbara 0

Hypotheekrenteaftrek

De regelgeving omtrent hypotheekrenteaftrek is de afgelopen jaren aanzienlijk complexer geworden. Een voorbeeld hiervan is het renteaftrekverleden bij hypotheken onder oud recht -beter bekend als de fiscale Bestaande Eigen Woningschuld, afgekort BEWS-, dat een levenslange invloed behoudt.

Aankondiging
19-10-2023 Tripolis 0

Aankondiging

Bij de volgende uitgave van de Tripost zullen we jullie meenemen in de wijzigingen per 01-01-2024 ten aanzien van het belastingplan naar aanleiding van de Miljoenennota van Prinsjesdag 2023.

Kort nieuws
19-10-2023 Tripolis 0

Kort nieuws

Verwachte groei Nederlandse economie in 2023 0,4% en 0,8% in 2024
Duitse economie krimpt dit jaar 0,4%
Gas- en stroomprijzen stabiliseren